Webcap – Nästa generations förmedlarsystem
Under våren 2009 lanserades Webcap - det professionella programmet för dig som arbetar som försäkringsförmedlare. Webcap ersätter Capitex Säljstöd Försäkring på förmedlarsidan och är ett webbaserat kundvårdssystem som låter dig arbeta effektivt med dina person- och företagskunder. Med Webcap som stöd i ditt dagliga arbete kommer du att kunna koncentrera dig på det centrala i din verksamhet; kundrelationer och att göra affärer.
 
Efter att endast ha funnits några år har Webcap redan nu ett omfattande användarantal. Vi fortsätter utvecklingen av systemet i samråd med våra användare med siktet inställt på att göra det bästa kundvårdsprogrammet på denna marknad. Genom att vi arbetar med den senaste tekniken är systemet mycket flexibelt och anpassningsbart och nya funktioner läggs till i snabb takt.

Webcap – molnbaserat förmedlarsystem

2008 väcktes en idé!

Under våren 2009 lanserades Webcap - det professionella molnbaserade programmet för försäkringsförmedlare. Webcap är ett webbaserat kundvårdssystem som gör det möjligt att arbeta mer effektivt då systemet kan användas från vilken dator som helst och inte ställer några krav från användaren på uppdateringar och back-up. 

Webcap har sedan start byggt upp ett omfattande användarantal och fortsätter utvecklingen av systemet i samråd med användarna med siktet inställt på att göra det bästa kundvårdsprogrammet på marknaden. Genom att vi arbetar med den senaste tekniken är systemet mycket flexibelt och anpassningsbart och nya funktioner läggs till i snabb takt.

  

Molnbaserat?

Med molnbaserat menar man att programmet och tekniken är utvecklad för att användas med en dator över internet. Här kan man placera och lagra stora mängder information vilka alltid är tillgängliga för att tillgodose användarens behov av tillgänglighet. Molnet innebär stora fördelar då det inte ställer några krav på användaren att själv göra uppdateringar, installationer eller säkerhetskopior. Det sköter vi!

 

Webcap i Sverige AB
Nygatan 21
903 29 Umeå

Orgnr: 556801-8708
E-post: info@webcap.se