WEBCAP – DET MOLNBASERADE
FÖRMEDLARSYSTEMET

Sedan 2009 har våra användare dragit nytta av fördelarna med ett snabbt och enkelt system som samlar allt du behöver på ett ställe och som inte är i vägen utan låter dig sköta ditt jobb. Webcaps kombination av lättillgänglig information och många funktioner på ett och samma ställe gör din arbetsvardag enklare och stärker dig som försäkringsförmedlare.

Samla allt på ett ställe

Webcap samlar allt du behöver på ett och samma ställe genom att hämta in information från olika databaser. Nu behöver du inte längre hoppa mellan databaser, gräva i skrivbordslådor och skicka mejlbilagor fram och tillbaka. Webcap hämtar in information om kundens försäkringar, fonder, löner och mycket mer. Du kan givetvis jobba direkt mot både privat- och företagskunder.

Kom åt det var du än är

Webcap lagrar allt du gör i molnet. Du kommer åt all information när som helst och var du än är. Det gör därför inget om du glömmer portföljen hemma eller om datorn kraschar – all information finns ändå där inom en armlängds avstånd. Du kommer alltid åt Webcap från vilken dator som helst, oavsett om du befinner dig i sommarstugan, på landet, i båten eller på utlandssemestern.

Jobba smartare

Webcap gör det enklare för dig att göra ditt jobb. Systemet är flexibelt, snabbt och smart, och erbjuder samtidigt en oerhörd precision med de inbyggda analysverktygen. Tack vare att systemet är molnbaserat behöver du aldrig bry dig om installationer eller oroa dig för att systemet inte är uppdaterat – du och den kund du arbetar mot har alltid den senaste versionen.
  

    Nyheter

 

Webcap i Sverige AB
Nygatan 21
903 29 Umeå

Orgnr: 556801-8708
E-post: info@webcap.se